Mijn favorieten

Verkopen

IB Makelaars is een jong, actief, gedreven en hedendaags makelaarskantoor met een schat aan ervaring in het verkopen van woonhuizen. Voor ons is het verkopen van woningen geen opdracht, maar elke keer opnieuw een uitdaging. Een uitdaging om met de hoogste kwaliteit het beste rendement voor onze klanten te bewerkstelligen. Zo zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe wegen om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Resultaat, aandacht en volledige ontzorging, oftewel vakmanschap genoemd, staan voorop in onze werkwijze. Ons doel is om u een goed en betrouwbaar advies te geven gedurende het gehele verkoopproces met daarbij het hoogst haalbare resultaat. Dit doel wordt bereikt door middel van een hoog kennisniveau van de lokale woningmarkt, jarenlange ervaring, een juiste waardebepaling, een onderscheidende woningpresentatie en dit alles in combinatie met persoonlijk advies en begeleiding. Op deze manier zijn wij voor u van echte toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning. 
En dat is IB Makelaars.

Analyse: "Wat is uw woning echt waard"
Een goed en betrouwbaar advies over de verkoopwaarde van uw woning is van cruciaal belang voor een geslaagde verkoop. Vooral nu, in een stijgende markt. Zo zijn wij continu en volledig op de hoogte van alle actuele factoren in de markt die de waarde van uw woning bepalen. Bij de waardebepaling ontvangt u van ons ook een vraagprijsadvies en doen wij u aanbevelingen voor verkoopbevorderende aanpassingen aan uw woning. Samen met uw bepalen we de ideale verkoopstrategie.

Doelgroep: "Op zoek naar de juiste koper"
Uw huis verkopen door deze online te plaatsen is bij ons geen optie. Wij gaan actief op zoek naar de juiste koper van uw huis. Hiervoor kijken wij eerst naar de doelgroep en stellen wij een duidelijk kopersprofiel. De onderscheidende eigenschappen en kenmerken van uw woning worden bepaald. En juist hiermee kunnen we de presentatie van uw woning afstemmen en de juiste marketingmiddelen effectief inzetten.

Etalage: "Een onderscheidende woningpresentatie"
Uw woning in de etalage! Een onderscheidende woningpresentatie is van groot belang. Wij doen dan ook geen enkele concessies in de presentatie van uw woning. De koper dient te worden verleid. Niet alleen in onze prachtige en zeer goed bekeken kantooretalage, maar ook online moet uw woning stralen. Daarom werken wij standaard met een zeer uitgebreide woningpresentatie die onder andere bestaat uit professionele woningfotografie, verkoop stylingtips, 360 graden foto's, 3D-plattegronden en nog veel meer.

Online marketing: "Iedereen moet weten dat uw huis te koop staat"
Uw woning gericht en effectief promoten via social media is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. Wij hebben een bepaalde methodiek waardoor wij een grote doelgroep weten te bereiken die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw woning. Dit noemen wij object gerelateerd promoten.
Aandacht: "is King"


Wij volgen uw woning op de voet. Veel collega makelaars werken met een overvolle woningportefeuille. Persoonlijke aandacht en het nauwgezet volgen van de voortgang blijkt dan in de praktijk vaak erg lastig. Dit bieden wij u wel en daarom werken wij bewust met een relatief kleine portefeuille. Wij hebben regelmatig contact met u over de voortgang en sturen voortdurend bij daar waar nodig. Uw woning is dus optimaal onder onze aandacht en dat blijft zo tot het moment dat uw woning verkocht is en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden.

Verkooppakket: "Maak kennis met ons professionele verkooppakket"
Onze hierboven uiteengezette werkwijze hebben we samengevoegd tot een uniek verkooppakket. Om onze collega makelaars niet wijzer te maken, hebben wij u hierboven een kleine inzage gegeven in de inhoud van onze dienstverlening. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u er graag alles over!

Maak vrijblijvend een afspraak. U bent welkom bij IB Makelaars!
 

Woning van de maand

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring