Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Ligtelijnweg 19 in Loenen Aan De Vecht 3632 JM

Ligtelijnweg 19

3632 JM Loenen aan de Vecht
Vraagprijs € 349.500,- k.k.

Omschrijving

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd een eigen huis te (laten) bouwen. Wij bieden u deze unieke kans om uw eigen droomvilla te bouwen op een perceel van 453m2. En dat direct gelegen aan de oude kern van Loenen aan de Vecht.
Wij hebben het genoegen u aan te mogen bieden een mooie bouwkavel van 453m² eigen grond waarop u een prachtige vrijstaande woning met garage mag realiseren. En als u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd een eigen huis te (laten) bouwen. Wij bieden u deze unieke kans om uw eigen droomvilla te bouwen op een perceel van 453m2. En dat direct gelegen aan de oude kern van Loenen aan de Vecht.
Wij hebben het genoegen u aan te mogen bieden een mooie bouwkavel van 453m² eigen grond waarop u een prachtige vrijstaande woning met garage mag realiseren. En als u geen tijd en/of zin heeft in een traject om een bouwvergunning te verkrijgen, dan hebben wij goed nieuws! Er is reeds een vergunning verleend voor een woonhuis met vrijstaande garage. Liever zelf uw droomhuis ontwikkelen/realiseren? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Het vigerende bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een prachtige vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage te realiseren. Er is aan de hand van dit bestemmingsplan een mooi, royaal en comfortabel woonhuis ontworpen van maar liefst ca. 190m2 woonoppervlakte (bruto 248m2) verdeeld over 3 woonlagen. Tevens mag u op eigen terrein nog een vrijstaande garage realiseren met een oppervlakte van circa 20m2. Voor de realisatie van dit vrijstaande woonhuis met garage is reeds een vergunning verstrekt vanuit de Gemeente. U kunt dus direct beginnen (na melding) met de realisatie van uw droomhuis.

Ligging:
Loenen aan de Vecht kenmerkt zich door de rust en dorpse gevoel net buiten de hoofdstad. Hier treft men nog het landelijke leven, verwilderde bossen, uitgestrekte weilanden, oude boerderijen, een oude sfeervolle dorpskern met intieme woonstraatjes en natuurlijk de prachtige rivier de Vecht, maar dan wel met alles wat o.a. Amsterdam, maar ook Utrecht te bieden heeft binnen handbereik.
Loenen ligt dan ook zeer centraal ten opzichte van Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Er zijn crèches, scholen, een winkelcentrum, veel leuke restaurants en talloze recreatie mogelijkheden zoals watersport, hockey, voetbal, tennis en een golfclub de 'Old Course Loenen'.
Een rustige en landelijke omgeving en toch slechts 12 minuten van Amsterdam.

Uw droom kan werkelijkheid worden.

Uw voordeel:
- Geen lange trajecten met Gemeente, Welstand, architecten en constructeurs;
- Bouwvergunning is reeds aanwezig. U kunt dus bijna meteen starten met de bouw;
- Bouwtekeningen zijn reeds aanwezig;
- Geen leges- en architectkosten meer;
- Intern kunt u de woning nog zelf naar eigen wens indelen.

MAAR heeft u een hele andere gedachten en wilt u graag zelf ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Hierbij dient u wel rekening te houden met een nieuw vergunningstraject bij de Gemeente.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 349.500,- kosten koper;
- Perceeloppervlakte van 453m2 eigen grond;
- Bouwvergunning aanwezig voor een vrijstaande woning van ca. 190m2 woonoppervlakte (bruto 248m2) exclusief vrijstaande garage van 20m2;
- Bouwtekeningen, indelingstekeningen, doorsnede, gevelaanzichten aanwezig en beschikbaar ter inzage;
- Constructieberekening aanwezig en beschikbaar ter inzage;
- Bodemrapport aanwezig en beschikbaar ter inzage;
- Oplevering in overleg. Kan snel.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 349.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting per direct beschikbaar Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 453 m² Kadasteroppervlakte 453 m² Kadastrale gegevens Gemeente Loenen Sectie B Perceelnummer 1716 Oppervlakte 453 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring