Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Onstein 41 in Amsterdam 1082 KK

Onstein 41

1082 KK Amsterdam
Vraagprijs € 569.500,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zeer ruim, goed ingedeeld en courant 4-kamer appartement van maar liefst 130m² met balkon, 2 badkamers en gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift?? Zoek dan niet verder.

* See English text below *

Ligging:
Het appartement is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1971 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zeer ruim, goed ingedeeld en courant 4-kamer appartement van maar liefst 130m² met balkon, 2 badkamers en gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met lift?? Zoek dan niet verder.

* See English text below *

Ligging:
Het appartement is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Het recent uitgebreide en sfeervolle winkelcentrum is voorzien van o.a. een bakker, slager, AH, diverse fashion winkels, leuke restaurants en koffie boutiques.
Maar ook de levendige Amsterdamse Zuidas, het WTC en Buitenveldert zijn op loop- en fietsafstand gelegen.
Het appartement is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals bus en tram. Zo stoppen lijn 5 en 51 praktisch voor de deur en brengen u naar het centrum van Amsterdam. Maar ook station Zuid WTC is in de directe omgeving. Uiteraard ook middels de auto uitstekend bereikbaar via de Ringweg A10, A9, A2 en A4 bij de afritten S108 en S109. Ook aan de sportliefhebbers is gedacht. Voetbal, tennis, of gewoon lekker een rondje (hard)lopen door het nabij gelegen Amsterdamse Bos. Het ligt allemaal op loopafstand.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau geven u toegang tot het trappenhuis en de lift. Met de lift bereikt u de 3e en tevens bovenste verdieping, alwaar zich de entree van de woning bevind. Er is een ruime centrale hal met meterkast en toegang naar de eerste badkamer met toilet, douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting.
De lichte en zeer royale woonkamer is over de volle diepte van het appartement en heeft aan de achterzijde een deur naar een breed balkon op het Oosten. Hier kunt u in de ochtend heerlijk rustig wakker worden en genieten van een kopje koffie
en de krant lezen in het zonnetje. De nette dichte keuken is vanuit de hal te bereiken en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een deur naar het balkon aan de voorzijde (Westen). De keuken is ruim en beschikt over veel opbergmogelijkheden alsmede een koelkast, separate vriezer, vaatwasser, oven, 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een spoelbak met mengkraan.

De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft een ruim formaat en is voorzien van twee vaste kasten, een eigen (2e) badkamer met een douche, vaste wastafel en 2e toilet. Ook hier heeft u middels de aanwezige deur toegang tot het brede balkon aan de achterzijde. De tweede slaapkamer, eveneens aan de achterzijde gelegen, en heeft een ruim formaat en uitzicht op het park aan de achterzijde. De derde slaapkamer is ruim en gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is natuurlijk ook perfect in te richten als werkkamer/kantoor.

Door het gehele appartement ligt een nette laminaatvloer.

In de onderbouw is een separate berging aanwezig.


Erfpacht:
Koper heeft de mogelijkheid erfpacht eeuwigdurend af te kopen of alvast de jaarlijkse canon vast te leggen voor na afloop van het huidige tijdvak*

Onderstaande informatie is op basis van de indicatie van de gemeente:

1. Afkoopsom eeuwigdurend ad. € 12.114,-- , waarbij de jaarlijks verschuldigde canon van € 342,60 tot 2044 wordt betaald.

2. Afkoopsom eeuwigdurend ad. € 17.371,--, waarbij vanaf "nu" geen canon meer is verschuldigd.

3. Jaarlijkse canon vastleggen voor na afloop huidig tijdvak. Vanaf 2044 wordt de jaarlijkse canon dan € 572,-. Dit bedrag wordt wel jaarlijks geìndexeerd tot aan 2044.

* Zie de vrijblijvende berekening en voorwaarden van de Gemeente in ons verkoopdossier.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 569.500,- kosten koper;
- Bouwjaar 1971;
- De woning is gelegen op erfpachtsgrond, AB voortdurende erfpacht 1955 van toepassing, tijdvak lopend van 01-09-1969 tot 31-08-2044, Vaste canon € 342,60 per jaar;
- Gebruiksoppervlakte wonen 130 m² (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Verwarming en warm water middels blokverwarming en centrale voorziening;
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- Servicekosten voor appartement met berging bedragen €305,89 per maand. Dit is exclusief voorschot stookkosten.
- Actieve Vereniging van Eigenaren (allen stukken zoals MJOP, balans, jaarcijfers en notulen aanwezig);
- 2 balkons, gelegen op het Westen en Oosten;
- Berging in de onderbouw;
- Sinds 1 oktober 2017 biedt de gemeente Amsterdam erfpachters de mogelijkheid de jaarlijkse betaling voor het recht van erfpacht (canon) eenmalig eeuwigdurend af te kopen. Via ons kantoor kunt u nader informatie en de indicatie(s) voor de eeuwigdurende afkoop voor deze woning op basis van het nieuwe beleid opvragen. Het betreft een door de Gemeente afgegeven indicatie;
- Daar de woning wordt verkocht door gevolmachtigden zal er een niet-eigen-bewoning clausule alsmede een asbestclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijkt u op onze site!

Geïnteresseerd?? Vraag dan een vrijblijvende bezichtiging bij ons aan.
Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. 
 Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
 
Toelichtingsclausule NEN2580  
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

-------------------------------

Are you searching for an extremely spacious and practical four-roomed apartment of 130 sqm, with 2 balconies, 2 bathrooms and situated on the top floor with elevator? You don't have to search anymore.

Location:
The apartment is located within walking distance of shopping centre Groot Gelderlandplein. The recently expanded and atmospheric shopping centre includes a bakery, a butcher’s shop, a AH supermarket, various fashion boutiques, nice restaurants and coffee boutiques.
But also located on walking distance of the lively Amsterdam Zuidas, World Trade Centre and near Buitenveldert.
The apartment is particularly well served by public transport: bus lines, tram line 5, metro line 51 and near Station Zuid / WTC. It is also easily accessible by car from the orbital motorway A10 and the motorways A9, A2 and A4 (exits S108 and S109). Also sportaccommodations are nearby, like football, tennis or running/walking in the Amsterdam Forrest are within 5 minutes from this property.

Layout:
The common entrance and lift give access to the apartment on the third (top) floor. There is a spacious central hall with access to the first bathroom with toilet, sink, shower and the connection for the washing machine.
The spacious and bright living room is located over the full depth of the apartment and has at the back a door opening onto a wide east-facing balcony. Perfect to enjoy the sun in the morning with a cup of coffee and the newspaper. The closed-off kitchen is accessible from the hall and is equipped with built-in appliances as fridge, separate freezer, dishwasher, cooking system (gas) with extraction hood and sink. It has a door opening onto the west-facing balcony.

The master bedroom has spacious dimensions and fitted wardrobes, and is situated on the back side with access to the balcony at the back and a private bathroom with a shower, second toilet and a washbasin. The second bedroom is spacious, situated on the backside and a nice view into the park. The third bedroom is also spacious, situated on the frontside and can also being used as working/office room.

The entire apartment has got a nice laminated flooring.

There is a separate storage area in the substructure.


Specifics:
- Asking price € 569.500,- k.k. (costs for buyer);
- Building year 1971;
- The property is located on Lease Ground. Fixed ground rent € 342,60 per year. Period runs from September 1st, 1969 until August 31st, 2044. General provisions of 1955;
- Usable living space 130 sqm (NEN2580);
- Heating and hot water by block heating and central system;
- Double glassed windows in wooden frames;
- Service charges apartment with storage area € 301,15 per month. Excluding advance payment heating costs;
- Active association of owners (all documents available);
- Two balconies facing west and east;
- Storage room in the substructure;
- From October 1st, 2017 the municipality of Amsterdam offers the possibility of a lump sum purchase buying out the annual ground rent in perpetuity. Further information and indication(s) of this lump sum purchase based on the new municipal policy is available at our office.

More information, brochure and floorplans on our site!

Interested?? Please call us for a viewing.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 569.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 305,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 1971 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 130 m² Gebouwgebonden buitenruimte 11 m² Inhoud 433 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse D Energie einddatum 18-06-2029 Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AK Perceelnummer 2658 Index 17 Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 342,60 per jaar

Video's

Plattegronden

Onstein 41 in Amsterdam 1082 KK

Download PDF

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring